Teu Konsen


can pernah nulis blog make basa sunda aha..

Poe ieu urang teu konsen pisan gawe, geus mah radah tunduh peuting sarena peuting pisan..malah leuwih deket ka janari. shubuh ge satengah genep weh.. geus rada caang saeutik.. masih untung pas sholat jumat teu nepi ka kasarean. tapi saanggeusna langsung ka kosan..tibra sajam hehe

lumayan rada cenghar. tapi teuteup jadi AO teh can kahatean, sering horeamna daripada rajinna. emang rada teu resep kana marketing, ngurusan jelema anu rupa-rupa sifat jeung karakterna. komo AO, lain ngan marketing hungkul, geus urusan langsung jeung jelema nu rupa-rupa, kudu kaditu kadieu, ka pasar, ka imahna, ningali usahana, ningali agunanna..gawe lapangan.

mending lamun daerahna enakeun, didieu mah rada riskan, karek kamari aya travel terjun ka jurang lantaran leeur jalanna pas hujan. teu kakontrol, 2 panumpang maot saharitaeun, sesana pararotong.. parah lah. Can lamun longsor..batu hungku lur.. di tebing teh, lamun murag terus ninggang teh wasalam we.. ku katinggangna geus moal bisa nanaon..tambah bonus ka seret ka jurang.. sampurna..

geus kitu aya gawean administratip deui loba pisan, tina unggal gawean kudu aya buktina. nepungan nasabah kudu aya laporanna, ningali usaha kudu aya laporan keuanganana jeung analisana, agunan ge sakalian jeung penilaianana.. plus kudu ngelas (Loan Approval System).. lumayan eusianna loba, lila..komo mun keur koneksina lemah.. hayangna teh diduruk wae eta monitor haha

geus panjang kitu prosesna teh can tangtu di satujuan deuih ku si bos, hoream pisan lamun kudu di repisi.. jiga tadi, geus lieur-lieur migawean, si bosna teu sapikiran jeung urang, wayahna kudu dirubah, jieun deui repisina nepi ka kudu nepungan nasabah deui.. cape deh

nasib jadi kuli bank, padahal urang teh sabenerna mah lain AO sembarang AO.. lain AO biasa, da tugasna mah nurunkeun nu mararacet didieu teh, malah aya surat saktina ti bigbos teu menang migawean nu lain-lain iwal ti ngurus nu mararacet..tapi malah sarupaning pagawean diteumbleuhkeun ka urang. nepi ka ngurus operasional, ngurus frontliner.. 

tapi kumaha da abdi mah kuli.. kumaha si bos we lah. 

target ngurus nu macet geus aman akhirna, tinggal nungguan ti bigbos di pusat kumaha, awas siah lamun urang teu dipindahkeun, urang macetkeun deui.. hahaha ditagih janjina ku urang.

sakitu heula ah, nuju teu konsen ieu teh.. punten bilih aya nu kirang geunah kana manah.. da ngan saukur curhat saeutik..

wasalam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s